Tryckluftskatalogen 136

Kolvkompressorer

Skruvkompressorer

Slipmaskiner

Unoflowkatalogen 134

Säkerhetsventiler

Snabbkopplingar

Upprullare

 

Välkommen till Unoflow!

Unoflow AB är en del av Unoflow-koncernen och jobbar med kompressorer, tryckluft, slipmaskiner och flödesprodukter i Norden.

I vårt sortiment finns tre huvudgrenar, kompressorer, handhållna slipmaskiner och flödesprodukter. Kompressorerna tillverkas i Italien och säljs över hela världen, en speciell styrka här är vårt breda sortiment och vår långa erfarenhet av tryckluftsbranchen. Förutom kompletta serier av generella hobby- proffs- och industrikompressorer finns även ett flertal kompressorserier framtagna för användare med speciella behov, såsom dental- och byggkompressorer.

Flödesprodukter för proffs under varumärket Unoflow, vi har snabbkopplingar, nipplar, säkerhetskopplingar, rördelar, slang samt troligen det bredaste sortimentet slangvindor på hela marknaden. Har du ett flöde av något som du vill få från ett ställe till ett annat på bästa sätt, kontakta oss, vi har troligen det du behöver.

Vad gäller slipning har vi två världsberömda märken i produktportföljen, Amerikanska Dynabrade och Japanska NSK Nakanishi.

 
 

Nyheter från Unoflow Se alla nyheter »

Dynorbital Extreme

Helt ny serie Oscillerande Slipmaskiner! Läs mer »

Fortsatt Förtroende

Unoflow fortsätter som Auktoriserad Distributör för Nakanishi Läs mer »

Automässan 2017

Vi ställer ut på Automässan 18-21 Jan 2017, Besök oss! Läs mer »

Nytt från Dynabrade

Den nya dammsugaren har förbättrade prestanda, och nya funktioner Läs mer »

Auktoriserad Distributör

Unoflow AB är numera Auktoriserad Distributör i Sverige för Nakanishi Inc. Läs mer »